

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Вижте колко е пухкава само
Става по-лесно и от баницата
Със съвсем малко усилия и няколко основни съставки ще приготвите пухкава и ароматна баница
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Да се поглезим през уикенда с това сочно изкушение
Веднага отидете до магазина за продукти и я направете още днес
Това е най-добрата рецепта за любимата баница
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Лесна за приготвяне и изключително вкусна, това е идеален избор за всякакъв повод